Training

De brede kennis en ervaring die wij als Subtiel hebben zetten wij ook graag in voor trainingsdoeleinden. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte training voor uw personeel? Of wilt u een specifiek onderwerp aandacht schenken met uw beroepsgroep door middel van een nascholing? Ook dan kunt u bij Subtiel theater terecht! 

 

De dramatherapeutische opleiding van Suzanne en Jelske en de coachings-ervaring van Joost in het bedrijfsleven zorgen voor de perfecte ingrediënten voor een actieve, leerzame training waarbij zelfreflectie en confrontatie centraal staan. 

 

Door de deelnemers duidelijke leerdoelen voor zichzelf te laten formuleren en aan de slag te gaan met zelf-meegebrachte casussen werken ze letterlijk met hun eigen ervaringen binnen het beroep. 

 

Door middel van theater geven we de deelnemers inzicht in hun casus. Daarnaast bieden wij ze ook de ervaring anders in de situatie te gaan staan. Wat zijn dan de effecten? De groep draagt hier aan bij door feedback te geven. 

 

Het werken met theater zorgt voor een actieve, creatieve, vrolijke en educatieve middag waarbij elke deelnemer centraal staat! 

 

(Voor meer informatie en prijzen neem contact met ons op)