Cultuurboerderij

 

Subtiel theater is een unieke samenwerking aangegaan met De Cultuurboerderij in Westelbeers! Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw gezelschap? Dan kunnen wij u een spannende, actieve, humoristische en competitieve dag aanbieden

 

Subtiel theater & De Cultuurboerderij presenteren:

 

 

Het moordspel!

December 1912 – In het bos achter De Cultuurboerderij is een lokale stroper dood aangetroffen. Wat er precies is gebeurd blijft onduidelijk maar er wordt sterk rekening gehouden met moord! Dit waargebeurde verhaal heeft ons geïnspireerd om een moordspel te creëren waarin u als bezoekers op zoek gaat naar de dader van de moord op stroper Leppers.

 

Uw gezelschap wordt welkom geheten en in teams verdeeld. Elk team krijgt een dossier. Het dossier is echter niet compleet. Door middel van verschillende, spannende opdrachten komt elk team dichter bij de waarheid. Kraak codes, los puzzels op, weet de verstopte aanwijzingen te vinden! Wanneer alle aanwijzingen op de juiste manier aan elkaar gekoppeld worden kan de moord op Adriaan Leppers opgelost worden.

 

Welk team heeft de beste rechercheurs kwaliteiten? Welk team weet de juiste eindjes aan elkaar te knopen? Welk team kan antwoord geven op de vragen: Wie is de moordenaar? Wat is het moordwapen? Wat was zijn motief?

 

Het moordspel is met zijn ecaperoom-achtige opdrachten en theatrale aspecten uniek in de omgeving! Stap meer dan 100 jaar terug in de tijd en laat u meenemen door de spanning van dit waargebeurde verhaal!

 

Het moordspel wordt begeleid door acteurs van Subtiel theater. De gastvrijheid wordt verzorgd door De Cultuurboerderij. Voor meer informatie over dit arrangement kunt u mail naar:

info@subtieltheater.nl of info@cultuurboerderij.nl

 

Minimum aantal deelnemers: 15.
(Het spel kan met minder dan 15 spelers gespeeld worden. Houd u er dan wel rekening mee dat er kosten voor 15 personen wordt gerekend.)

 

Duur van het spel: 4 uur

Kosten moordspel:

15 tot 25 personen

€ 18,00 p.p.

25 tot 35 personen

€ 15,00 p.p.

35 personen en meer

€ 12,00 p.p.

 

 

 

  

Kosten zijn inclusief BTW.