Who cares!? 

Je bent 16 jaar, gaat elke dag naar school, maakt elke dag je huiswerk en haalt goede punten. 

 

Maar daarnaast doe je ook de was, kook je voor je familie, draag je zorg voor je zusje en wil je zelfs een krantenwijk nemen om de vakantie met je familie te betalen. 

 

Eva is een jonge mantelzorger. Haar moeder heeft een alcohol probleem en als oudste dochter neemt ze alle zorg die haar moeder niet meer kan dragen op zich. Wat voor effecten heeft dit op haar leven? Wat voor situaties ontstaan er tussen Eva en haar vriendin, zusje, vader en leerkracht? Lopen die situaties wel goed of moet er iets veranderen? 

 

Dit zijn vragen die uw leerlingen zullen beantwoorden tijdens deze educatieve voorstelling. Wat kun je doen als je in een situatie als Eva zit? En wat moet je je juist niet doen?

 

'Who cares' is een voorstelling die laat zien hoe het is om jonge mantelzorger te zijn voor iemand met een verborgen problematiek. Wanneer iemand in een rolstoel zit is het meteen duidelijk dat er bepaalde dingen binnen het gezin spelen, ook wat betreft zorg. Maar wanneer je te maken krijgt met een problematiek die voor de buitenwereld niet altijd zichtbaar is wordt het dragen van zorg voor een jongere wel heel moeilijk.  

 

'Who cares' is een voorstelling waarbij de interactie met het publiek een belangrijke rol speelt. Leerlingen duiken in het leven van Eva en zullen haar helpen bij het vinden van oplossingen. 

 

Prijs:

- Eenmalig €300 voorbereidingskosten

- €300 per voorstelling 

(excl. BTW & reiskosten. Voorstellingen voor leerlingen onder de 18 jaar zijn altijd BTW vrij.) 

(Meer informatie over de voorstelling? U kunt altijd contact met ons opnemen!)