Send

We horen de verhalen regelmatig; jonge jongens en meisjes die met een seksueel getinte foto of video op internet of talloze smartphones belanden. Vaak is de foto of video door de jongere zelf gemaakt en naar een vriendje of vriendinnetje gestuurd. 

 

Met onze voorstelling 'Send' laten we zien wat de gevaren van sexting zijn. Met korte scenes laten we het verhaal van Mirthe zien. Mirthe is 16 jaar en heeft een foto van zichzelf naar Dylan gestuurd. Dylan besluit de foto op zijn Facebook te zetten en de gevolgen voor Mirthe zijn enorm. 

 

'Send' is een voorstelling waarbij de interactie met het publiek een grote rol speelt. Wat vinden de leerlingen van Mirthe? Wat zouden zij doen als ze in een soortgelijke situatie zouden zitten? Zijn de oordelen die er over Mirthe ontstaan terecht? Of is het verhaal toch wat anders gelopen dan dat we allemaal denken? 

 

De voorstelling is compleet aangepast aan de belevingswereld van middelbare scholieren. We maken gebruik van Facebook, praktijkvoorbeelden en we spreken de taal van de jongeren. 

 

'Send' is een confronterende voorstelling waarmee we op zoek gaan naar de grenzen van uw leerlingen. We wijzen ze op de gevaren van sexting, maken ze bewust van hun eigen vooroordelen en laten zien wat te doen in soortgelijke situaties. 


Omdat wij met onze voorstelling zo veel mogelijke middelbare scholieren willen bereiken om de gevaren van sexting onder de aandacht te brengen zijn wij coalitiepartner van de 'We can Young' campagne. 'Send' draait om de gevaren van sexting. Een onderwerp dat ook bij WE CAN Young Tilburg een hoofdrol speelt. Daarom werken wij samen met WE Can Young Tilburg. Wanneer onze voorstelling 'Send' door uw school wordt geboekt heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gespecialiseerde lessen die aan worden geboden door WE CAN Young Tilburg. De lessen van WE CAN Young sluiten perfect aan op onze voorstelling. De medewerkers van de campagne zorgen voor een stuk nazorg, verdieping en educatie. Op deze manier kunt u een volledig lesprogramma bieden aan uw leerlingen. Klik hier voor meer informatie over deze campagne. 

 

Prijs:

- Eenmalig €300 voorbereidingskosten

- €300 per voorstelling 

(excl. BTW & reiskosten. Voorstellingen voor leerlingen onder de 18 jaar zijn altijd BTW vrij.) 

(Meer informatie over de voorstelling? U kunt altijd contact met ons opnemen!)