Backstage

Jelske, Joost & Suzanne zijn de theatermakers achter Subtiel theater. Leer ze hier wat beter kennen! 

 

Jelske in Juli 2013 afgestudeerd als dramatherapeut aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op haar 11e zette ze haar eerste stappen op het toneel. Tijdens haar studie heeft ze zich nog meer kunnen concentreren op haar spel en ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende rollen. 

 

Ze vindt een uitdaging in elke rol die ze speelt. Grote en komische rollen liggen haar heel goed maar ook het vinden van de nodige diepgang in een serieuzere rol gaat Jelske niet uit de weg. Dus ook bij het maken van educatieve voorstellingen zet Jelske haar kennis en ervaring vanuit haar studie graag in. Naast Subtiel is Jelske ook actief als dramatherapeut en theatermaker binnen haar eigen onderneming: Mr. Punch. (www.mrpunch.nl)

Joost heeft op zijn 14e de weg naar het toneel gevonden. De afgelopen jaren is hij in de huid van vele uiteenlopende rollen gekropen, van de boze burgemeester tot de domme schildknaap.

 

Naast spelen heeft Joost ook ervaring in het regisseren van jeugdgroepen. 

 

Joost speelt graag verschillende rollen, vooral de domme, ietwat chagrijnige of juist erg aanwezige types zijn favoriet! Als het op flauwe woordgrappen en woordspelingen aankomt, kun je bij Joost terecht.

Suzanne is in 2010 afgestudeerd als dramatherapeut.

Na haar studie is ze aan het werk gegaan in het onderwijs als dramadocente en regisseert ze verschillende theatergroepen.


Haar passie voor het theater heeft ervoor gezorgd dat ze van haar hobby haar beroep heeft kunnen maken.

Naast het maken van theater speelt ze verschillende voorstellingen voor het basisonderwijs.

 

Bij Subtiel speelt Suzanne graag de wat pittigere rollen met veel diepgang en emotie. Ook de grote humoristische rollen gaat Suzanne niet uit de weg en speelt ze met veel overtuiging.

 

Naast Subtiel is Suzanne werkzaam binnen haar eigen onderneming Theaterwijs, als theatermaker en docente. (www.theaterwijs.nl